vrijdag 7 maart 2014

Super moe

Ik ben momenteel helemaal moe van alle super berichten...de anti campagne (voedingscentrum) komt niet goed uit zijn/haar woorden. De pro (verkopers van superfoods) kant, komt natuurlijk vlekkeloos uit de verf.... ben altijd jaloers op goede marketing.  

Als je een beetje je best doet, om goed te luisteren. Kom je erachter dat het voedingscentrum alleen maar graag wil, dat er vooral gezond gegeten wordt. Het liefst zonder pakjes/zakjes met veel variatie in groenten en fruit en het liefst een drankje zonder zoetstoffen. Wanneer er dan een keer een pakje/zakje/zoetstoffen gebruikt worden, val je er heus niet meteen van ondersteboven.  

Als je dus gewoon gezond en gevarieerd eet en daarbij het idee hebt, dat een zaadje hier en daar jou helpen je gezond, fit en actief te houden. Is daar niets mis mee. 

Dus als we gevarieerd en gezond eten en de Mac Donalds gewoon overslaan. Kunnen we allemaal lekker ontbijten met een smoothie met gezonde zaadjes, een lekker bammetje bij de lunch en `s avonds gewoon veel groenten, wat aardappels en een klein stukje vlees eten. 

Zou toch mooi zijn? Wordt iedereen ineens heel gezond en slank!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten