maandag 24 juni 2013

Eet uw kind genoeg??

In de media zijn er deze week weer berichten dat de aanbevolen hoeveelheden voor kinderen niet kloppen. Er wordt van formules uitgegaan, niet van individuele kinderen dus.... 
Zelf vind ik het belangrijk om juist naar de kinderen en hun omgeving te kijken, pas dan weet je wat een kind nodig heeft.
Een goede voeding bestaat uit voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en niet te vergeten vocht. Deze voedingsstoffen bij elkaar zorgen voor een goede groei en ontwikkeling van uw kind.

Maar nu eet natuurlijk niet ieder kind braaf zijn spruitjes op..... om maar iets te noemen, hoeveel stress kan het thuis niet opleveren als het lastige eters zijn. Komt u van het werk, gauw de kleine ophalen, moet er natuurlijk goed, gezond gegeten worden, want ja, je leest vaak dat kinderen te weinig groenten eten...... maar die willen ze nou net niet! Misschien is het wel handig om eens te kijken wat er als tussendoortjes gegeten wordt. Het kan heel goed zijn, dat uw kind ongemerkt, zijn kleine buikje al vol heeft en u dus met de groentestress zit!

Heeft u hulp nodig, wilt u wel eens precies weten waar en of u kunt verbeteren, neem eens contact op.

info.ehvoedingsadvies.nl 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten